Ajankohtaisia verkkovalmennuksia

20.3.2020

Yhä useampi meistä on joutunut siirtymään etätyöhön. Ajankohtaisista verkkovalmennuksistamme saat virikkeitä ja tukea etäarjen keskelle. Verkkovalmennukset toteutetaan Microsoft Teamsin kautta, tervetuloa mukaan!

Tulevia valmennuksia

26.3. klo 9-11
Ymmärrystä ja välineitä päätöksentekoon kriisitilanteessa


Elämme tällä hetkellä poikkeuksellista aikaa ja sen myötä myös poikkeuksellisissa työoloissa. Erityisesti kriisitilanteissa ja paineen alla syntyy virheitä, mutta myös normaaliarjessamme päätöksemme ovat monella tapaa vinoutuneita. Onneksi kuitenkin suurin osa päätöksenteon virheistä voidaan mallintaa psykologisesti, jolloin ne voidaan tunnistaa ja eliminoida. 

Me Psyconilla haluamme tarjota sinulle ja henkilöstöllesi työkaluja päätöksenteon virheiden tunnistamiseen ja poistamiseen. Tule mukaan tai tarjoa tiimillesi mahdollisuus osallistua verkkovalmennukseemme, jossa käymme läpi tyypillisiä konkreettisia vinoumia ja tarjoamme harjoitusten avulla vastalääkettä niihin.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

31.3. klo 9-11
Etäarjen sankariksi 
Tukea työnteon hallintaan etätyössä


Moni meistä on siirtynyt nyt kokoaikaisesti etätyöhön, joka mahdollistaa, haastaa ja saa meidät pohtimaan oman työntekomme hallintaa.

Koulutuksestamme saat työkaluja, joilla voit tehostaa omaa toimintaa ja tasapainottaa etäarkea omasta hyvinvoinnista huolehtien. Tule mukaan tai tarjoa tiimillesi mahdollisuus osallistua verkkovalmennukseemme, jossa käymme läpi ajankäytön ja työkuorman hallintakeinoja etätyössä. Valmennuksessa hyödynnetään työkirjaa, jonka työstäminen auttaa jäsentämään työntekoa myös valmennuksen päätyttyä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!