Yhteisöllisyydestä voimaa etäarkeen

Verkkovalmennus

Etäarjen myötä yhteisöllisyys on helposti koetuksella monessa työyhteisössä. Yhteenkuuluvuus kuitenkin tukee työhyvinvointia ja työssä suoriutumista poikkeuksellisissakin olosuhteissa. Se rakentaa siltaa myös poikkeustilanteen jälkeiseen aikaan – millä mielin jokainen yksilö palaa työpaikalle ja millaisella yhteishengellä jatketaan.  

Miten ylläpitää yhteenkuuluvuutta poikkeuksellisissa olosuhteissa?  Miten luoda psykologisesti turvallista kulttuuria ja ilmapiiriä ilman kasvokkain tapahtuvaa vuorovaikutusta? Valmennuksessamme syvennytään yhteenkuuluvuuteen ja annetaan vinkkejä siihen, miten jokainen voi huolehtia yhteenkuuluvuuden tarpeen täyttymisestä ja psykologisesta turvallisuudesta etäolosuhteissa. 

Aika: Keskiviikko 27.5.2020, klo 9.00-10.30
Paikka: Verkkovalmennus (Microsoft Teams)
Hinta: 220€ + alv. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö on koulutuksen hinta 190 €+ alv/henkilö.
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 25.5. mennessä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ.

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 24 tuntia ennen koulutuksen alkua veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.