Verkkovalmennus: Vaikuttava palaute ruokkii motivaatiota! Kehity palautteenantajana ja opi toimivasta palautekulttuurin rakentamisesta

Verkkovalmennus

Miten antaa ja vastaanottaa palautetta siten, että se kuullaan aidosti ja sillä on konkreettista vaikuttavuutta? Tässä verkkovalmennuksessa pureudutaan sekä myönteiseen että korjaavaan palautteeseen – sen taitavan antamisen ja vastaanottamisen kehittämiseen. Parhaimmillaan palaute edistää halua kehittyä ja oppia lisää, kun taas pahimmillaan se voi syödä palautteen vastaanottajan viimeisimmätkin motivaation rippeet. Tarjolla on myös tuoretta tutkimustietoa siitä, miten reagoimme palautteeseen psykofysiologisesti. Valmennuksemme tukee valmiuksiasi kehittyä palautteenantajana, joka voi toiminnallaan edesauttaa myös työyhteisön palautekulttuurin kehittymistä.

Tässä verkkovalmennuksessamme johtamisen ja esimiestyön kehittäjämme Anita Rintala-Rasmus ja konsulttimme Pauliina Pihlajaniemi jakavat parhaita käytäntöjä ja konkreettisia välineitä vaikuttavaan palautekeskusteluun sekä toimivan palautekulttuurin rakentamiseen.

Aika: Tiistai 12.5.2020, klo 9.00 - 11.00
Paikka: Verkkovalmennus (Microsoft Teams)
Hinta: 220€ + alv. 
Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö on koulutuksen hinta 190 €+ alv/henkilö.
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 10.5. mennessä.

Ilmoittaudu tästä.
 

Lisätietoja tapahtumasta: pauliina.pihlajaniemi(at)psycon.com

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 24 tuntia ennen koulutuksen alkua veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.