Verkkovalmennus: Kesytä arjen kaaos - ajankäytön hallinta etätyössä

Verkkovalmennus

Moni meistä on siirtynyt nyt kokoaikaisesti etätyöhön, joka mahdollistaa, haastaa ja saa meidät pohtimaan omaa työntekomme ja ajankäytön hallintaa. Valmennuksen myötä saat haltuusi käytännöllisiä ajanhallintakeinoja ja työkaluja, joilla voit tehostaa jo olemassa olevan ajan käyttöä ja jäsentää työaikaasi. Saat lisää ymmärrystä siitä, miten omaa toimintaa voi tehostaa ja arkea tasapainottaa erilaisilla tekniikoilla sekä itsetuntemuksen avulla. Valmennuksessa hyödynnetään työkirjaa, jonka työstäminen auttaa jäsentämään työntekoa myös valmennuksen päätyttyä. 

Aika: Tiistai 17.11.2020, klo 9.00 - 11.30
Paikka: Verkkovalmennus (Microsoft Teams)
Hinta: 220€ + alv. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö on koulutuksen hinta 190 €+ alv/henkilö.
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 13.11.mennessä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ.
 

Lisätietoja tapahtumasta: reetta.kiukainen(at)psycon.com

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 24 tuntia ennen koulutuksen alkua veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.