Valmentava ote johtamisessa - Coachaavan keskustelun harjoituksia

Helsinki

Tervetuloa oppimaan coachaavaa johtamistyötä käytännössä sekä harjoittelemaan kehittämistä buustaavia, tavoitteellisia keskusteluja. Coachaavalla johtamisotteella kannustat, sparraat ja autat tiimisi jäseniä osallistumaan ja oivaltamaan. Cochaava johtamisote edellyttää ymmärrystä johdettavien motivaatiota edistävistä tekijöistä – mutta myös keskustelutaitoja, valmiutta kysyä, kuulla ja vetää sovittua yhteen.

Tässä iltapäivätilaisuudessa keskitymme coachaavan keskustelun harjoitteisiin. Harjoittelemme pienryhmässä coachaavan keskustelun taitoja. Kokenut johdon valmentajamme opastaa valmentavan johtamisotteen käytäntöön viemisessä case-harjoitteiden avulla.

Ilmoittaudu

Valmentaja

Annastiina Mäki Johtamisvainu kk

Annastiina Mäki  
Johtava konsultti, johtamisen kehittäminen 
Filosofian tohtori (johtaminen), kasvatustieteen lisensiaatti  

Annastiina sparraa ja tutkii työkseen erilaisia organisaatioita sekä coachaa johtajia erityisesti asiantuntijaorganisaatiossa. Johtajuuskulttuurin kehittämisestä väitellyt Annastiina on innostava valmentaja, joka auttaa analysoimaan oman johtamistyön onnistumisen edellytyksiä ja  löytämään toimivimmat johtamistavat.

Aika: Keskiviikko 9.9.2020, klo 12-15
Paikka: Psycon, Mannerheiminaukio 1 A (Postitalo), Helsinki
Hinta: 360€ + alv. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö on valmennuksen hinta 320 €+ alv/henkilö.
Ilmoittautuminen: 1.9.2020 mennessä. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa.

Ilmoittaudu

Lisätietoja tapahtumasta: sanna.fredriksson(at)psycon.com

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan valmennukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan vähemmän kuin kaksi viikkoa ennen valmennusta, veloitamme 50 % hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jättää kokonaan saapumatta, veloitamme koko hinnan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.