Vaikuttava palaute tukee motivaatiota

Verkkovalmennus (Microsoft Teams)

Miten antaa ja vastaanottaa palautetta siten, että se kuullaan aidosti ja sillä on konkreettista vaikuttavuutta? Tässä verkkovalmennuksessa pureudutaan sekä myönteiseen että korjaavaan palautteeseen – sen taitavan antamisen ja vastaanottamisen kehittämiseen. Parhaimmillaan palaute edistää halua kehittyä ja oppia lisää, kun taas pahimmillaan se voi syödä palautteen vastaanottajan viimeisimmätkin motivaation rippeet. Tarjolla on myös tuoretta tutkimustietoa siitä, miten reagoimme palautteeseen psykofysiologisesti. Valmennuksemme tukee valmiuksiasi kehittyä palautteenantajana, joka voi toiminnallaan edesauttaa myös työyhteisön palautekulttuurin kehittymistä.

Tässä verkkovalmennuksessamme johtamisen ja esimiestyön kehittäjämme Anita Rintala-Rasmus jakaa parhaita käytäntöjä ja konkreettisia välineitä vaikuttavaan palautekeskusteluun sekä toimivan palautekulttuurin rakentamiseen.

Tapahtuman nimi: Vaikuttava palaute tukee motivaatiota - Kehity palautteenantajana ja opi toimivan palautekulttuurin rakentamista

Aika: 22.4.2021 klo 9-11
Paikka: Verkkovalmennus (Microsoft Teams)
Hinta: 240 € + alv. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö, on valmennuksen hinta 200 € + alv./henkilö.

Ilmoittautuminen: 15.4.2021 mennessä

Ilmoittautuminen

Lisätietoja: anita.rintala-rasmus@psycon.com

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 24 tuntia ennen koulutuksen alkua veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.