Vahvista johtoryhmätaitoja — Sparrausaamu johtoryhmässä työskenteleville

Hybriditoteutus

Aika: Perjantai 28.1.2022, klo 9.00-12.00
Paikka: Hybriditoteutus (toteutustapa valitaan osallistujien tarpeet huomioiden)
Hinta: 360 € + alv. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu enemmän kuin yksi henkilö, on koulutuksen hinta 320 € + alv.
Ilmoittautuminen: 19.1.2022 mennessä.

Oletko astunut uutena johtoryhmään tai kaipaatko ajatuksia organisaatiosi johtoryhmätyöskentelyn tehostamiseksi? Tervetuloa pohtimaan johtamisvalmentajamme luotsaamana johtoryhmän dynamiikkaa ja rooliasi johtoryhmän jäsenenä.

Aamupäivän aikana tutustutaan johtoryhmätyöskentelyn tyypillisimpiin haasteisiin ja erilaisiin johtamistyyleihin. Johtoryhmän jäsenten yhteispeliä havainnoidaan muodollisten roolien lisäksi epämuodollisten roolien kautta ja pohditaan millaisia vahvuuksia erilaiset persoonat voivat johtoryhmätyöskentelyyn tuoda. Valmennuksessa käydään myös läpi sitä, millä tavoin johtoryhmän työskentelyn toimivuutta tulisi arvioida.

Osallistujille on luvassa valmentajan vinkkejä ja näkemyksiä toimiviin työskentelytapoihin ja tuloksellisuuteen liittyen, sekä vastauksia useimmin toistuviin kysymyksiin. Pääset myös keskustelemaan ja jakamaan kokemuksiasi muiden osallistujien kanssa. 

Ilmoittaudu tästä

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 24 tuntia ennen koulutuksen alkua veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.