Vahvista johtoryhmätaitoja - Ammattilaisen sparrausaamu johtoryhmään astuvalle

Verkkovalmennus (Microsoft Teams)

Oletko astunut uutena johtoryhmään tai kaipaatko ajatuksia organisaatiosi johtoryhmätyöskentelyn tehostamisesta? Tervetuloa johtamisvalmentajiemme Lauri Luodon ja Pauliina Pihlajaniemen luotsaamana pohtimaan johtoryhmän dynamiikkaa ja rooliasi johtoryhmän jäsenenä. Valmennuksessa on luvassa runsaasti näkemyksiä ja tutkittua tietoa toimivan ja tuloksellisen johtoryhmätyöskentelyn tueksi.
 
Aamupäivän aikana tutustutaan johtoryhmätyöskentelyn tyypillisimpiin haasteisiin ja johtamistyyleihin. Johtoryhmän jäsenten yhteispeliä havainnoidaan muodollisten roolien lisäksi epämuodollisten roolien kautta ja pohditaan millaisia vahvuuksia erilaiset persoonat voivat johtoryhmätyöskentelyyn tuoda. Valmennuksessa käydään myös läpi sitä, millä tavoin johtoryhmän työskentelyn toimivuutta tulisi arvioida.
 
Aamupäivän päätteeksi valmentajat jakavat parhaat vinkkinsä johtoryhmätyöskentelyn tehostamiseksi, sekä vastauksia useimmin toistuviin kysymyksiin.

Tapahtuman nimi: Vahvista johtoryhmätaitoja - Ammattilaisen sparrausaamu johtoryhmään astuvalle
Aika: 3.6.2021 klo 9-11
Paikka: Verkkovalmennus (Microsoft Teams)
Hinta: 240 € + alv. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö, on valmennuksen hinta 200 € + alv./henkilö.

Ilmoittautuminen: 27.5.2021 mennessä

Ilmoittautuminen

Lisätietoja: pauliina.pihlajaniemi@psycon.com

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 24 tuntia ennen koulutuksen alkua veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.