Uusi normaali – uusi yhteisöllisyys

Verkkovalmennus (Microsoft Teams)

Työyhteisöjen ”uusi normaali” on kirjava kimppu erilaisia työhön liittyviä käytäntöjä, ajatus- ja toimintamalleja sekä jaettuja kokemuksia siitä, miltä oma työ näyttää ja tuntuu jo liki vuoden kestäneen poikkeuksellisen ajanjakson jälkeen.

Etätyön kielteisiksi vaikutuksiksi on tähän mennessä havaittu muun muassa työuupumuksen ja tylsistymisen lisääntyminen sekä aiempaa vähäisempi työyhteisöltä saatu tuki (TTL, 2021). Koronapandemian jatkuessa onkin tärkeää pyrkiä hallitsemaan työhyvinvoinnin riskitekijöitä, mutta myös edistämään entistä luovemmin ja joustavammin työn voimavaroja ja niiden hyödyntämistä arjessa.

Valmennuksessamme pysähdymme reflektoimaan kulunutta vuotta, jakamaan parhaita käytäntöjä sekä pureutumaan yhteenkuuluvuuden kokemuksen vaalimiseen etätyössä.

Tapahtuman nimi: Uusi arki – uusi yhteisöllisyys
Aika: 15.4.2021 klo 9-11
Paikka: Verkkovalmennus (Microsoft Teams)
Hinta: 240 € + alv. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö, on valmennuksen hinta 200 € + alv./henkilö.

Ilmoittautuminen: 8.4.2021 mennessä

Ilmoittautuminen

Lisätietoja: hanna.starczewski@psycon.com

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 24 tuntia ennen koulutuksen alkua veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.