Työelämäekskursio - tutustu Psyconin uramahdollisuuksiin

Zoom

Aika: Keskiviikko 8.12.2021 klo 16:00-17:30
Paikka: Zoom-ympäristö (linkki alla)

Hei psykologian, sosiaalipsykologian tai kasvatustieteiden opiskelija! Tule kuulemaa uramahdollisuuksista Psyconilla. Puolitoistatuntinen työelämäekskursion soveltuu erityisesti työ- ja organisaatiopsykologiasta sekä HR:stä kiinnostuneille opiskelijoille, mutta tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki opiskelijat ammatillisen kiinnostuksen suuntauksesta riippumatta.

Tilaisuuden aikana kuullaan Psyconista sekä yrityksenä että työpaikkana henkilöarviointikonsultti Hilla Marinin johdolla. Hilla kertoo tarkemmin myös henkilöarviointikonsultin työtehtävistä ja arjesta. Henkilöarviointiassistentin työstä ja arjesta kuullaan puolestaan nykyisten assistenttiemme Lotan ja Sofian puheenvuoron aikana. Lopuksi ääneen pääsee rekrytointikonsulttimme Laura Nissilä.

Ekskursio järjestetään Zoom-ympäristössä, eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista. Pääset liittymään kokoustilaan noin kymmenen minuuttia ennen ekskursion alkua. 

Liity Zoom-kokoukseen

Meeting ID: 632 4608 9344
Passcode: 692319

Hei huomasitko, Helsingin assistenttitiimi hakee parhaillaan uutta kollegaa henkilöarviointiassistentin rooliin. Mikäli osa-aikainen työ osana rentoa ja kehitysorientoitunutta tiimiä kiinnostaa sinua, käy tsekkaamassa meidän hakuilmoituksemme ja hae tehtävää.