Turvallinen käyttäytyminen työpaikalla - tunnista psykologiset riskitekijät

Helsinki

Inhimillinen tekijä on merkittävin riski työpaikkojen tapaturmissa. Turvavälineistö ja -ohjeistus on turvallisuuskriittisissä toiminnoissa hiottu jo lähes täydellisiksi – silti tapaturmia sattuu. Tapaturmien vähentämisessä avainasemassa ovatkin yksilölliset tekijät. Ymmärtämällä psykologisten tekijöiden vaikutus työturvallisuuskäyttäytymiseen voidaan toimenpiteet kohdistaa entistä paremmin.

Tunnistatko organisaatiosi inhimilliset riskit?
Turvallisuusindeksi ja Safety 360 -mittaus pureutuvat turvallisuuskäyttäytymiseen

Tilaisuudessa kuulemme ja keskustelemme turvallisuuskulttuurin tämän hetken suurimmista haasteista. Turvallisuuskäyttäytymisen psykologista mittaamista varten olemme kehittäneet asiakkaillemme arviointityökaluja, joiden avulla voidaan kartoittaa organisaation turvallisuuskulttuurin nykytila ja tunnistaa inhimilliset riskit. Kriittisiin riskitekijöihin voidaan valmentamisen ja johtamisen kehittämisen keinoin vaikuttaa tehokkaasti.

Osallistujat pääsevät jakamaan omia näkemyksiään ja kuulemaan muiden organisaatioiden pohdintoja aiheesta. Psyconin asiantuntijat ovat tilaisuudessa alustamassa keskustelua ja kertomassa tietoa siitä, millaiset psykologiset draiverit löytyvät turvallisuuskäyttäytymisen taustalta ja miten niihin voidaan vaikuttaa. Tutkimusjohtajamme on paikalla kertomassa uusista turvallisuutta kartoittavista työkaluistamme – turvallisuusindeksistä sekä Safety 360 -mittauksesta. 

Aika: Tiistai 10.12.2019 klo 12 - 14.30
Paikka: Hotelli Tornin näköalakabinetti, Yrjönkatu 26, Helsinki
Kohderyhmä: Tilaisuus on maksuton ja se on suunnattu turvallisuusjohdolle. Paikkoja on rajoitetusti. Kiinnostaako aihe ja kuulut kohderyhmään, mutta et ole saanut henkilökohtaista kutsua? Voit tiedustella kutsua Sannalta sähköpostitse sanna.fredriksson@psycon.com. Ilmoittautuminen tilaisuuteen päättyy 25.11.