Personoitu ja tehokas perehdytys

Helsinki

 

Pinnallinen perehdytys voi pilata parhaankin rekrytoinnin.

Personoidulla ja tehokkaalla perehdytyksellä tuloksiin!

Riittämätön perehdytys voi koitua uuden työntekijän menestyksen kompastuskiveksi. Kunnollinen perehdytys on monessa suhteessa panostuksen arvoinen: se vähentää vaihtuvuutta, sitouttaa, lisää tuloksellisuutta ja vahvistaa työnantajamielikuvaa.

Aamupäivän valmennuksessa pureudumme yksilöllisemmän perehdyttämisen keinoihin ja erilaisiin menetelmiin. Kuulet miten voit hyödyntää henkilöarvioinnin tuloksia perehdytyssuunnitelman laatimisessa ja saat vinkkejä toimivista perehdytyskäytännöistä. Valmentajina toimivat Psyconin Lauri Luoto, jolla on pitkä kokemus erilaisten organisaatioiden johdon ja esimiesten valmentamisesta ja heidän kohtaamistaan haasteista sekä Markus Katiska, joka henkilöarviointeja työkseen tekevänä psykologina tuntee persoonallisuuden ja motivaatiotekijöiden huomioimisen mahdollisuudet personoidussa perehdyttämisessä.

Valmennuksesta saat mukaasi käytäntöön vietäviä vinkkejä tuloksellisempaan perehdyttämiseen!

Aika: Torstai 7.9.2017 klo 8.30 - 11.00

Paikka: Psyconin koulutustila, Jaakonkatu 3 B, Helsinki

Hinta: 290€ + alv. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö on koulutuksen hinta 250 €+ alv/valmennettava.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on päättynyt. Tapahtumaan liittyvät tiedustelut sanna.fredriksson@psycon.com

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan valmennukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan vähemmän kuin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, veloitamme 50 % hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jättää kokonaan saapumatta, veloitamme koko hinnan. Pidätämme oikeuden valmennusten perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.

Ohjelma:

8.15 – 8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit

8.30 – 9.30 Win win – hyvä perehdytys hyödyttää  sekä työntekijää että työnantajaa. Kokemukset, parhaat käytännöt ja kompastuskivet. 
Toimitusjohtaja Lauri Luoto

Tauko

9.45 –10.45 Kohti persoonallisempaa perehdytystä - Miten hyödyntää henkilöarvioinnin ja rekrytointiprosessin aikana saatuja tietoja perehdytyksessä?
Seniorikonsultti, psykologi Markus Katiska

10.45 – 11.00 Yhteenveto ja käytännön ideat koottuna mukaan vietäväksi

11.00 Tilaisuus päättyy