Opi ymmärtämään esimieskäyttäytymistä - kasvata itsetuntemustasi

Verkkovalmennus (Microsoft Teams)

Toimitko johtavassa roolissa? Oletko lähiaikoina siirtymässä esihenkilötehtäviin? Tässä tilaisuudessa opit valmentajamme johdolla ymmärtämään enemmän johtamistyyleistä ja johtamisroolin eri ulottuvuuksista. Tulet täyttämään valmennukseen liittyen LeaDr-johtajuustyylimittauksen ja saat tilaisuudessa oman LeaDr-profiilin itsellesi. Mittauksen myötä pääset tarkastelemaan oman esimieskäyttäytymisesti olemusta ja vahvuusalueita sekä valmentajan tukemana peilaamaan niitä oman työsi asettamiin vaatimuksiin.

Tämä tilaisuus sopii niin tuoreille esihenkilöille ja johtamistehtävistä kiinnostuneille kuin kokeneemmallekin johtajalle - tervetuloa oppimaan lisää itsestäsi!

Tapahtuman nimi: Opi ymmärtämään esimieskäyttäytymistä - kasvata itsetuntemustasi
Aika: 9.3.2021 klo 9-11
Paikka: Verkkovalmennus (Microsoft Teams)
Hinta: 240 € + alv. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö, on valmennuksen hinta 200 € + alv./henkilö.

Ilmoittautuminen: 2.3.2021 mennessä

Ilmoittautuminen

Lisätietoja: reetta.kiukainen@psycon.com

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 24 tuntia ennen koulutuksen alkua veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.