Muutosvalmiuden valmentava johtaminen

Verkkovalmennus (Microsoft Teams)

Kuinka toteuttaa muutosprosessi laadukkaasti varmistaen, että henkilöstö, työyhteisö ja organisaatio selviäisi muutoksen keskellä mahdollisimman vähin kolhuin?

Valmennuksessa muutoksen valmentavaa johtamista harjoitellaan osallistujien muutoshankkeiden kautta. Valmennuksen jälkeen koulutukseen osallistuneella on valmiudet käsitellä muutostilannetta rakentavasti, viestiä muutoksen keskellä sujuvasti, kohdata erilaisia tunteita ja reaktioita hallitusti, organisoida työskentelyä tehokkaasti, ylläpitää henkilöstön motivaatiota ja huolehtia voimavaroista ja jaksamisesta.

Osallistujat saavat valmennuksessa työkaluja valmentavaan ja osallistavaan muutoksen johtamiseen, jota he pääsevät valmennuksessa heti harjoittelemaan valmentaen toistensa muutostilanteiden kehittämistä.

Tapahtuman nimi: Muutosvalmiuden valmentava johtaminen
Aika: 26.5.2021 klo 9-11
Paikka: Verkkovalmennus (Microsoft Teams)
Hinta: 240 € + alv. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö, on valmennuksen hinta 200 € + alv./henkilö.

Ilmoittautuminen: 19.5.2021 mennessä

Ilmoittautuminen

Lisätietoja: pauliina.pihlajaniemi@psycon.com

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 24 tuntia ennen koulutuksen alkua veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.