Koulutus: Hyväksi haastattelijaksi

Helsinki

Toimivia menetelmiä ja parhaita käytäntöjä onnistuneeseen rekrytointihaastatteluun 

Paljon kiitosta niittänyt haastattelukoulutuksemme tarjoaa eväät onnistuneen, positiivista hakijakokemusta tukevan rekrytointihaastattelun rakentamiseen ja tyypillisten sudenkuoppien välttämiseen. Konkreettisin esimerkein ja harjoittein perehdytään niin haastattelun tekniikoihin kuin haastattelijan omien valmiuksien kehittämiseen. Koulutus soveltuu sekä HR:lle että rekrytoiville esimiehille, jotka kaipaavat joko omaan tai organisaation rekrytointiosaamiseen ja -käytänteisiin vahvempaa systemaattisuutta, laatunäkökulmaa ja kirkastusta.

Koulutuksen sisältö:
• Haastattelun tavoite ja haastatteluun valmistautuminen
• Erilaisten kysymystekniikoiden hyödyntäminen
• Omat valmiudet haastattelijana: havainnoinnin ja kuuntelemisen taito sekä tyypilliset tulkintavirheet
• Erilaisten haastateltavien kohtaaminen – kuinka saada hakijoista paras irti?
• Haastattelu hakijan näkökulmasta – hyvä hakijakokemus ja työnantajakuva

Aika: Tiistai 15.5.2018, klo 8:30-12:00
Paikka: Psycon, Mannerheiminaukio 1 A (Postitalo), Helsinki
Hinta: 360€ + alv. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö on koulutuksen
hinta 320 €+ alv/henkilö.
Kohderyhmä: Koulutus soveltuu sekä HR:lle että rekrytoiville esimiehille, jotka kaipaavat joko omaan tai organisaation rekrytointiosaamiseen ja -käytänteisiin vahvempaa systemaattisuutta, laatunäkökulmaa ja kirkastusta.
Ilmoittautuminen: 8.5. mennessä tästä linkistä.
Lisätietoja tapahtumasta: milla.kansonen(at)psycon.com

Oletko jo monessa liemessä keitetty rekrytoija ja kiinnostunut haastattelukoulutuksestamme? Olethan yhteydessä Milla Kansoseen, niin keskustellaan, tarjoaako koulutuksemme sinulle tarpeeksi haasteellisia näkökulmia vai olisiko joku muu koulutusratkaisuistamme sinulle sopivampi vaihtoehto.

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan vähemmän kuin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, veloitamme 50 % hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jättää kokonaan saapumatta, veloitamme koko hinnan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.