Koulutus: Hallittu hakijakokemus

Helsinki

Rakennuspalikat onnistuneeseen hakijakokemukseen rekrytointiprosessissa

Rekrytoinnin onnistuminen tulisi määrittää organisaation näkökulman lisäksi myös hakijan perspektiivistä. Tervetuloa oppimaan, mitä hakijakokemus oikeastaan tarkoittaa ja kuinka positiivinen hakijakokemus rakennetaan osaksi rekrytointiprosessin eri vaiheita. Käytännönläheinen koulutuksemme tarjoaa  työkaluja ja vinkkejä onnistuneen hakijakokemuksen luomiseen asiantuntijaorganisaation rekrytoinneissa. 

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia teemoja.
•    Mistä hakijakokemus muodostuu?
•    Miten hakijakokemus ja työnantajakuva liittyvät toisiinsa?
•    Kuinka hakijakokemusta voi hallita?
•    Hakijakokemus ja eri kohderyhmät
•    Hakijaviestintä
•    Hakijakokemus rekrytoinnin eri vaiheissa 

Koulutus on suunnattu rekrytoiville esimiehille sekä HR-ammattilaisille, jotka vastaavat organisaationsa rekrytointikäytänteistä ja tukevat esimiehiä rekrytoinneissa. 

Aika: Torstai 25.1.2018, klo 8.30 - 11.00
Paikka: Psyconin koulutustilat, Jaakonkatu 3 B, Helsinki
Hinta: 310€ + alv. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö on koulutuksen hinta 270 €+ alv/henkilö.
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on päättynyt.
Lisätietoja: milla.kansonen(at)psycon.com

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan vähemmän kuin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, veloitamme 50 % hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jättää kokonaan saapumatta, veloitamme koko hinnan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.