Kesytä arjen kaaos - ajankäytön hallinta etätyössä

Verkkovalmennus (Microsoft Teams)

Moni meistä työskentelee pääsääntöisestä etänä, joka mahdollistaa, haastaa ja saa meidät pohtimaan omaa työntekomme ja ajankäytön hallintaa. Valmennuksen myötä saat haltuusi käytännöllisiä ajanhallintakeinoja ja työkaluja, joilla voit tehostaa jo olemassa olevan ajan käyttöä ja jäsentää työaikaasi. Saat lisää ymmärrystä siitä, miten omaa toimintaa voi tehostaa ja arkea tasapainottaa erilaisilla tekniikoilla sekä itsetuntemuksen avulla. Valmennuksessa hyödynnetään työkirjaa, jonka työstäminen auttaa jäsentämään työntekoa myös valmennuksen päätyttyä.

Tapahtuman nimi: Kesytä arjen kaaos - ajankäytön hallinta etätyössä
Aika: 8.4.2021 klo 9-11
Paikka: Verkkovalmennus (Microsoft Teams)
Hinta: 240 € + alv. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö, on valmennuksen hinta 200 € + alv./henkilö.

Ilmoittautuminen: 31.3.2021 mennessä

Ilmoittautuminen

Lisätietoja: reetta.kiukainen@psycon.com

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 24 tuntia ennen koulutuksen alkua veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.