Johtamisvainu-valmennusohjelma

Helsinki

Valmennuspäivät: torstai 27.1., tiistai 15.3. ja torstai 28.4. 
Paikka: Sofia Future Farmin koulutustila Helsingin Senaatintorilla.
Hinta: 2 400 € / hlö + alv 24 %. 
-    Ota kollega mukaan! Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö, on valmennuksen hinta 1 800 € / hlö + alv 24 %.

Johtamisvainu on monimenetelmällinen ja kokonaisvaltainen asiantuntijatyötä johtavien tai verkostojohtajien valmennusohjelma, jossa kasvatat ymmärrystäsi itsestäsi ja opit valjastamaan vahvuutesi johtamistyösi tukipilareiksi.

Valmennuksen tavoitteena on opastaa osallistujia kohti omannäköistä, vaikuttavaa ja tilannetajuista johtamista. Ohjelman aikana virityt huomaamaan paremmin ihmisten ja ympäristön tarpeita ja kerrytät konkreettisia työkaluja näihin tarpeisiin vastaamiseen. 

Hyvän johtamisvainun rakennuspalikoihin pureudutaan organisaatiopsykologian, johtajuuden ja työkäyttäytymisen asiantuntijoiden opastuksella. Valmennus tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua ja jakaa oppeja moniammatillisessa vertaisryhmässä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kenelle Johtamisvainu on tarkoitettu

Johtamisvainu-valmennusohjelma soveltuu erityisesti asiantuntijatyötä johtaville lähijohtajille tai verkostojohtajille. Ohjelmaan osallistujalla voi olla omia suoria johdettavia, tai hän voi toimia esimerkiksi projektijohdon tehtävissä. Valmennusohjelma tarjoaa uutta opittavaa niin kokeneille johtajille, kuin ensimmäistä johtamisrooliaan haltuunottavillekin.

Valmennusohjelmasta saat

  • Vainua omasta tavasta ajatella, toimia ja kohdata muita, sekä tutkan oman johtamisympäristösi havainnointiin. 
  • Konkreettisia työkaluja vaativiin vuorovaikutustilanteisiin, luottamuksen ja motivaation rakentamiseen sekä suoritusten tavoitteelliseen johtamiseen myös etätyöskentelyssä.
  • Yksilöllistä ohjausta, hahmotuksen omista kehittymisalueistasi, sekä valmentajan kanssa luodun konkreettisen kehittymissuunnitelman. 

Valmennuspäivien sisältö

27.1. Osallisuuden tukeminen
Päivän aikana tarkastellaan esimiestyön haasteita ja mahdollisuuksia. Aihetta lähestytään mm. omaa johtamistyyliä ja organisaation johtamiskulttuuria reflektoimalla, osallisuuden tukemisen kautta sekä coachaavaan johtamisotteeseen tutustumassa.  

15.3. Motivaatio ja muutos
Päivän aikana pureudutaan motivaatiotekijöiden vaikutuksiin omassa ja muiden toiminnassa, sekä muutosten johtamiseen. Päivän teemojen kautta haetaan mahdollisuuksia ja konkreettisia työkaluja työtyytyväisyyden parantamiseen, toimintatapoihin ja muutoksiin liiketoiminnassa. 

28.4. Tilannetietoinen johtaminen
Päivän aikana syvennytään itsensä johtamisen, kehittymisen ja itsetuntemuksen teemoihin, sekä kerrytetään osaamista näihin liittyvissä taidoissa, kuten palautteen vastaanottamisessa, ajankäytön ja työkuorman priorisoinnissa sekä työhyvinvoinnin johtamisessa. 
 

Paikkoja rajoitetusti - ilmoittaudu mukaan! 

Kiitosta keränneen valmennuksen ryhmäkoko on pieni ja vapaita paikkoja jäljellä rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan valmennukseen hintaan 2 400 € / hlö + alv 24 %. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö, on valmennuksen hinta 1 800 € / hlö + alv 24 %

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja tapahtumasta: Kehittämiskonsultti Reetta Kiukainen reetta.kiukainen(at)psycon.com

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan valmennukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan vähemmän kuin kolme viikkoa ennen valmennuksen alkua, veloitamme 50 % hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jättää kokonaan saapumatta, veloitamme koko hinnan. Pidätämme oikeuden puhujamuutoksiin ja tilaisuuden perumiseen, mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, tai yhteiskunnallinen poikkeustila rajoittaa kokoontumisia.