Johtamisvainu-esimiesvalmennus

Helsinki

Johtamisvainu-valmennus ei ole tavanomainen esimieskoulutus vaan soveltuu kaikille asiantuntijatyötä johtaville esimiehille tai vaikkapa verkostojohtajille. Emme sotkeudu syvällisesti työsuhdeoikeuden koukeroihin, vaan keskitymme ihmisten johtamiseen, motivaation tukemiseen ja vaikuttamisen keinoihin. Valmennamme vuosittain satoja esimiehiä hyvinkin erilaisissa organisaatioissa – Johtamisvainu-valmennukseen olemme koonneet näiden kokemustemme kautta juuri nyt esimiestyössä keskeisiksi, innostaviksi ja hyödyllisiksi nousseet aihepiirit. Autamme sinua löytämään välineitä esimiesroolissa kehittymiseen ja tilannetietoiseen johtamiseen. Valmennuksessamme sinä olet pääosassa.

Lue lisää Johtamisvainu-valmennuksesta

Valmennus sisältää kolme lähivalmennuspäivää, jotka pidetään Helsingissä. Lisäksi tehdään itsenäisiä välitehtäviä, ja pääset tekemään Psyconin Leader-johtajuustyylimittauksen sekä 360-arvioinnin, ja saat henkilökohtaisen coachingin tapaamisen tuloksista.

Aika: Valmennuspäivät: 7.4., 26.5., 1.9. Lisäksi Psycon Leader, 360-arviointi sekä välitehtäviä. Valmennukseen kokonaisuudessaan kuluva aika on välitehtävineen yhteensä noin viisi työpäivää huhti-syyskuun välisellä ajanjaksolla.
Paikka: Inspiroivat ja mukavat koulutustilat Sofia Future Farmin tiloissa Helsingin Senaatintorilla.
Hinta: Valmennuksen hinta on 2 400 euroa/hlö +  alv 24 %. Early Bird- hinta on 2100 euroa/hlö + alv 24% - lunasta etu 31.12.2020 mennessä!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Lisätietoja tapahtumasta: reetta.kiukainen(at)psycon.com

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan valmennukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan vähemmän kuin kolme viikkoa ennen valmennuksen alkua, veloitamme 50 % hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jättää kokonaan saapumatta, veloitamme koko hinnan. Pidätämme oikeuden puhujamuutoksiin ja tilaisuuden perumiseen, mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, tai yhteiskunnallinen poikkeustila rajoittaa kokoontumisia.