Hyvinvointi ja jaksaminen – psyykkisen palautumisen keinoja

Verkkovalmennus

Elämme ajanjaksoa, joka haastaa voimavarojamme ja jaksamistamme ennennäkemättömällä tavalla. Jokainen on joutunut muokkaamaan arkirutiinejaan uusiksi elämän painopisteen siirryttyä työpaikoilta, kouluista ja harrastuksista enemmän kotiin. Tasapainon löytäminen etäarjen keskellä voi olla haastavaa, vaikka palautumisesta huolehtiminen olisi tärkeää myös pidemmällä aikavälillä hyvinvointimme kannalta. Palautumista tulisi tapahtua jo työpäivän aikana, vaikka sen merkitys korostuu erityisesti vapaa-ajalla, sillä vähäinen palautuminen on merkittävämpi riski työuupumuksen kannalta kuin suuri työmäärä. 

Miten tunnistat uupumisen merkit itsessäsi? Miten tulisi toimia, jotta liiallisen uupumisen voisi estää? Miten pidät huolta palautumisesta sekä etätyöpäivän aikana että sen jälkeen? Valmennuksessa syvennymme tarkemmin uupumukselta suojaaviin tekijöihin ja saat työkaluja psyykkiseen palautumiseen. 

Aika: Keskiviikko 23.9.2020, klo 9.00 - 11.00
Paikka: Verkkovalmennus (Microsoft Teams)
Hinta: 220€ + alv. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö on koulutuksen hinta 190 €+ alv/henkilö.
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 20.9.2020 mennessä.

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja tapahtumasta: hanna.starczewski(at)psycon.com

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 24 tuntia ennen koulutuksen alkua veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.