Hyväksi haastattelijaksi -haastatteluvalmennus

Microsoft Teams

Aika: Keskiviikko 23.11.2022 klo 9:30-11.00
Paikka: Microsoft Teams
Hinta: 360 € + alv / henkilö. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö, on koulutuksen hinta 320 € + alv / henkilö.

Haastatteluvalmennus tarjoaa rekrytointeihin osallistuville esihenkilöille ja aloittaville HR-asiantuntijoille vinkkejä onnistuneen, positiivista hakijakokemusta tukevan rekrytointihaastattelun rakentamiseen. Valmennuksessa perehdytään konkreettisin esimerkein ja harjoittein niin haastattelun tekniikoihin, kuin haastattelijan omien valmiuksien kehittämiseen. Pääset myös keskustelemaan ja jakamaan kokemuksiasi muiden osallistujien kanssa. 

Valmennuksen esitysmateriaali lähetetään osallistujille tilaisuuden jälkeen. Esitysmateriaalin lisäksi pääset hyödyntämään valmiiksi teemoittain laadittuja haastattelukysymyksiä. Tästä valmennuksesta saat siis valmiit työkalut tuleviin rekrytointihaastatteluihisi!

Kenelle valmennus on tarkoitettu

Hyväksi haastattelijaksi -haastatteluvalmennus soveltuu erityisesti rekrytointeihin osallistuville esihenkilöille ja aloitteleville HR-asiantuntijoille, jotka kaipaavat konkreettisia vinkkejä rekrytointihaastatteluissa onnistumiseen. Valmennus tarjoaa uutta opittavaa aloitteleville haastattelijoille sekä kertausta jo kokeneemmille osaajille.

Valmennuksen sisältö

  • Kriteerien määrittäminen ja haastatteluun valmistautuminen

  • Haastattelijan osaaminen ja tehtävät: kysyminen, kuunteleminen ja havainnointi

  • Erilaisten hakijoiden kohtaaminen: haastateltavien erilaiset vuorovaikutustyylit ja niiden vaikutus haastatteluun

  • Haastattelu ja hakijakokemus

Ilmoittaudu mukaan 20.11.2022 menneessä, paikkoja on rajoitetusti.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 24 tuntia ennen koulutuksen alkua veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.