Fasilitoiva johtamisote – mitä ja miksi?

Helsinki

Suosittu valmennus tarjoaa työyhteisön ja organisaation vuorovaikutustilanteita luotsaaville johtajille, esimiehille ja avainhenkilöille vinkkejä osallistavampaan työskentelyyn. Työpaja sopii sinulle, jolla on johdettavana tiimi, projekti tai kehittämishanke sekä tavoitteena saada yhdessä aikaan enemmän. Osallistava työskentely vaatii harjaantumista, ja eri tilanteisiin sopivia keinoja voi opetella. Mikä on sinun tapasi johtaa muita? Millaisia taitoja tarvitset esimiehenä, jotta saat ihmisistä enemmän irti? Miten hyödynnät ihmisten erilaista osaamista ja tuet samalla heidän sitoutumistaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseen? Oman johtamisotteen pohtiminen ja omien kehityskohteiden havaitseminen on askel kohti parempaa johtamistyötä.

Tervetuloa oppimaan, jakamaan kokemuksia ja saamaan kokeneelta johtamisen kehittäjältä ja tutkijalta vinkkejä osallistavampaan johtamisotteeseen. Saat työkalupakkiisi myös toimivia ja monikäyttöisiä fasilitointimenetelmiä.

Ilmoittaudu

Tätä valmennusta voit täydentää syyskuussa järjestettävässä jatko-osassa, joka keskittyy coaching-taitojen syventämiseen harjoitusten kautta. Lue lisää.

Valmentajana tässä valmennuksessa

Annastiina Mäki Johtamisvainu kk

Annastiina Mäki  
Johtava konsultti, johtamisen kehittäminen 
Filosofian tohtori (johtaminen), kasvatustieteen lisensiaatti  

Annastiina sparraa ja tutkii työkseen erilaisia organisaatioita sekä coachaa johtajia erityisesti asiantuntijaorganisaatiossa. Johtajuuskulttuurin kehittämisestä väitellyt Annastiina on innostava valmentaja, joka auttaa analysoimaan oman johtamistyön onnistumisen edellytyksiä ja  löytämään toimivimmat johtamistavat.

Aika: Torstai 27.8.2020, klo 9.00-12.00
Paikka: Psycon, Mannerheiminaukio 1 A (Postitalo), Helsinki
Hinta: 360€ + alv. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö on koulutuksen hinta 320 €+ alv/henkilö.
Ilmoittautuminen: 20.8.2020 mennessä.Työpajan työskentely on osallistavaa ja keskustelevaa, joten mukaan mahtuu vain 12 osallistujaa.

Ilmoittaudu

Lisätietoja tapahtumasta: sanna.fredriksson(at)psycon.com

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan valmennukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan vähemmän kuin kaksi viikkoa ennen valmennusta, veloitamme 50 % hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jättää kokonaan saapumatta, veloitamme koko hinnan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.