Fasilitoiva johtamisote – mitä ja miksi?

Helsinki

Tiimi, projekti, hanke – tavoitteena saada yhdessä aikaan enemmän kuin yksin. Ihmisiä osallistava työskentely vaatii harjaantumista, ja eri tilanteisiin sopivia keinoja voi opetella. Mikä on sinun tapasi johtaa muita? Millaisia taitoja tarvitset esimiehenä, jotta saat tiimistä enemmän irti? Oman johtamisotteen pohtiminen ja omien kehityskohteiden havaitseminen on askel kohti parempaa esimiestyötä. Tervetuloa jakamaan kokemuksia ja saamaan kokeneelta johtamisen kehittäjältä ja tutkijalta vinkkejä osallistavampaan johtamisotteeseen.

Tapahtuman nimi: Fasilitoiva johtamisote – mitä ja miksi?
Aika: 10.5.2021 klo 9-12
Paikka: Verkkovalmennus (Zoom)
Hinta: 290 € + alv. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän kuin yksi henkilö, on valmennuksen hinta 250 € + alv./henkilö.

Ilmoittautuminen: 5.5.2021 mennessä

Ilmoittautuminen

Lisätietoja: annastiina.maki@psycon.com

Peruutusehdot:
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 24 tuntia ennen koulutuksen alkua veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.

Otamme huomioon vallitsevan pandemiatilanteen tilaisuuden järjestämisessä ja valmennus saattaa siirtyä verkkoon järjestettäväksi. Tästä ilmoitetaan osallistujille etukäteen. Ilmoitathan meille mahdollisimman hyvissä ajoin, jos osallistumisesi estyy sairastumisen tai koronaoireiden vuoksi.