Ainutlaatuinen oppimisleirimme yhdistää mieltä stimuloivan luontoympäristön ja tehokkaan johtamisvalmennuksen.

Psycon Camp 2020 - Matka kohti parempia päätöksiä

23.9. - 25.9.2020 Vuokatti

Ainutlaatuinen oppimisleirimme yhdistää mieltä stimuloivan luontoympäristön ja tehokkaan johtamisvalmennuksen. Luvassa on kaksi tiivistä päivää luontoelämyksiä, oppimista sekä itsensä ja ajattelunsa haastamista. Kuljemme ryhmissä metsän siimeksessä kohti parempia päätöksiä – kokeillen, oppien ja ratkoen erilaisia ongelmia. Ryhmää ohjaavat kaksi kokenutta ja erähenkistä esimies- ja johtamisen valmentajaamme Lauri Luoto ja Jyrki Tuhkanen.

Polkumme varrelta löydät kinkkisiä päätöksentekotilanteita, koet selviytymisiä, saat oivalluksia ja pääset osaksi tiivistä yhteishenkeä. Opit tuntemaan oman päätöksentekosi syvimmän olemuksen ja ymmärrät entistä enemmän ryhmädynamiikan vaikutuksista päätöksentekoon. Puramme erilaisia päätöksentekotilanteita valmentajien kanssa reflektoiden. Käsittelemme myös aitoja työelämän ongelmatilanteita, joita osallistujat voivat tuoda mukanaan ammattilaisen kanssa pohdittaviksi.

Mitä retki tarjoaa sinulle?

Tulet retkeltämme takaisin töihin ulkoilmasta virkistyneenä ja enemmän tietoisena itsestäsi sekä päätöksentekotyylistäsi ja sen kehittämistarpeista. Osana leirin palautevaihetta teemme Turvallisuus 360 -arvioinnin, jossa saat palautteen kyvystäsi johtaa turvallisuutta ja riskien hallitsemista. Voimme myös luvata, että solmit matkalla tiiviit suhteet kanssavaeltajiin ja voitte jatkaa sparrailua myös myöhemmin.

Kenelle leiri soveltuu?

Luonnosta nauttiville johtajille! Tämä leiri on sinulle, joka toimit esimiehenä tai johtajana ja joudut usein tekemään kinkkisiä ja liiketoimintaan vaikuttavia päätöksiä. Sinun ei tarvitse olla kokenut eräilijä, mutta olet innostunut luonnossa liikkumisesta ja jaksat itse kantaa rinkkasi sekä kävellä vaihtelevassa metsämaastossa.

Mukaan mahtuu 12 osallistujaa. Ryhmää vetää kaksi kokenutta erähenkistä yritysjohdon valmentajaamme.

Missä ja milloin?

23.9. – 25.9.2020 Vuokatti

Orientaatiotapaaminen ma 24.8. klo 14.30 –16.00 videopuheluna. Tapaamisessa ohjeistetaan valmistautuminen campille ja määritellään tavoitteet.

Starttaamme yhteisen taipaleemme Vuokatista keskiviikkona 23.9.2020. Retkeläiset yöpyvät yhden yön maastossa laavuilla tai teltoissa ja yhden yön mökkimajoituksessa.

Hinta ja ilmoittautumiset

Early Bird ‑hinta 1190 euroa + alv 31.3.2020 mennessä ilmoittautuneille.
Normaalihinta 1400 euroa + alv (1.4.2020 alkaen).

Sitovat ilmoittautumiset tästä linkistäViimeinen ilmoittautumispäivä leirille on 1.8.2020.

Hinta sisältää orientaatiotapaamisen, leiriohjelman, majoitukset, ruokailut sekä kuljetukset leirin aikana. Leiri käynnistyy Vuokatista. Matkat kohteeseen eivät sisälly hintaan.

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan leirille, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Muutoksista tulee ilmoittaa viikkoa ennen leirin alkua. Maksettua leirimaksua ei palauteta. Pidätämme oikeuden tilaisuuden perumiseen, mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty viimeiseen ilmoittautumispäivämäärään mennessä. Tässä tapauksessa maksetut leirimaksut palautetaan osallistujille täysimääräisinä.

Leirillä mukana

Jyrki Camp

Jyrki Tuhkanen
Jyrki on Psyconin pohjoisimman toimiston kokenut konkari. Tämä johdon kehittäjä ja tarkkasilmäinen psykologi tulee kulkemaan kanssasi läpi rämeikköjen ja haastamaan päätöksenteon tutkailuun suorapuheisella tyylillään. Työelämää ja johtamista monesta näkövinkkelistä seurannut pohjoisen mies ei vierasta Vuokatin metsissä samoilua.

 

Lauri Luoto

 Lauri Luoto

Lauri on Psyconin toimitusjohtaja ja kokenut johtamisen kehittäjä. Mukavalla, mutta tiukalla otteellaan Lauri tulee haastamaan osallistujia, auttamaan oivaltamisessa ja tukemaan päätöksenteon ytimen löytämisessä. Pitkän linjan partiolaisena ja innokkaana ulkoilmaihmisenä Lauri saa varmasti ajatukset ja leiritulet syttymään!