Psyconin rekrytointipalvelut ovat apunasi yksittäisissä rekrytoinneissa tai laajemmissa rekrytoinnin hankkeissa.

Rekrytointikonsulttimme toimivat suunnittelijoina ja toteuttajina olipa kyseessä sitten yksittäinen rekrytointi tai laajempi rekrytointikampanja. Voimme ottaa vastuun koko projektin vetämisestä tai avustaa vain tarvittavissa rekrytoinnin vaiheissa. Lisäksi tuemme organisaatioita rekrytointiprosessien yhdenmukaistamisessa ja tehostamisessa. Meiltä saat myös luotettavat soveltuvuusarviointipalvelut tukemaan päätöksiäsi.

Rekrytoinnin kentällä tapahtuu paljon ja nopeasti. Uusien rekrytointimenetelmien, -medioiden ja  työkalujen valikoima kasvaa jatkuvasti. Meillä rekrytointipalveluissa katseet ovat tiiviisti kaikessa siinä, mitä alalla tapahtuu.

Tekemistämme ohjaavat viisi asiakaslupausta

  1. Vahva laatuajattelu: tarjoamme positiivisen rekrytointikokemuksen niin palkkaavalle työnantajalle kuin jokaiselle tehtävää hakeneelle.
  2. Ihmisen kohtaaminen: meillä niin työnantaja kuin työnhakijakin asioi aina ihmisen kanssa ja saa henkilökohtaista palvelua.
  3. Yksilöllinen lähestymistapa: jokainen rekrytointi on erilainen – huomioimme toteutuksessa aina toimialan, organisaation, tehtävänkuvan ja kohderyhmän ominaispiirteet.
  4. Ripeä toiminta: napakka aikataulu sitouttaa niin rekrytoivaa organisaatiota kuin potentiaalisia hakijoita.
  5. Aktiivinen viestintä ja markkinointi: rekrytointipalveluiden parissa työskentelvät konsulttimme ovat paitsi johtamis- ja ihmiskäyttäytymisen myös rekrytointiviestinnän ja -markkinoinnin asiantuntijoita.

Kaikki konsulttimme ovat rautaisia rekrytoinnin ammattilaisia. Soveltuvuusarvioinnit kärkiehdokkaille toteutetaan laillistettujen, henkilöarviointeihin erikoistuneiden psykologiemme toimesta.

Olemme erikoistuneet vaativien asiantuntija- ja esimiestehtävien sekä johtotason avainhenkilöiden rekrytointeihin.

Rekrytointipalvelut räätälöitynä sinulle

Toimimme asiakkaidemme kumppaneina ja aloitamme yhteistyön aina kattavalla tehtävä- ja organisaatioanalyysillä. Rekrytoinnin onnistuneessa läpiviennissä on monta vaihetta, jotka vaativat monipuolista asiantuntemusta:

  • rekrytoinnin vaiheiden suunnittelu ja aikataulutus sekä projektin johtaminen
  • rekrytointitarpeen määrittäminen nykytarpeet ja lähitulevaisuuden muutokset huomioiden
  • hakijakohderyhmän määrittäminen ja oikeiden rekrytointimedioiden valinta
  • kohdennetun rekrytointimarkkinoinnin suunnittelu tukemaan oikeiden osaajien houkuttelemista
  • hakuprosessin toteutus positiivista hakijakokemusta tukien.

Meiltä saat helposti käyttöösi resursseja ja työkaluja isojenkin hakemusmäärien nopeaan käsittelyyn. Hyödynnämme moderneja järjestelmiä ja teknologioita, jotka tekevät hakemusten käsittelystä ja vertailemisesta sujuvaa. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön muun muassa näppärän ja helppokäyttöisen rekrytointijärjestelmän sekä videohaastattelutyökalun.

Tavoitteenamme on suuren hakemusmäärän sijaan laadukkaiden hakemusten saaminen.

Rekrytointihaastatteluja toteutamme niin yksilö- kuin ryhmämuotoisina. Haastattelut voimme toteuttaa toimeksiantona tai yhteistyönä asiakkaan kanssa. Lisäksi sparraamme ja valmennamme rekrytoivia esimiehiä haastattelutilanteisiin. Haastatteluista seuloutuneille kärkiehdokkaille toteutamme psykologisen henkilöarvioinnin.

Laadukkaalla ja asiakaslähtöisellä rekrytoinnilla sekä ajantasaisella ja säännönmukaisella hakijaviestinnällä tuemme mielekästä hakijakokemusta ja rakennamme positiivista työnantajakuvaa rekrytoinnin kaikissa vaiheissa.