Meitä psyconlaisia työskentelee lähes 80 toimistoissamme Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa, Lappeenrannassa ja Pietarissa.

Konsulteistamme suurin osa on psykologeja, mutta meillä työskentelee myös muiden alojen asiantuntijoita johdon kehittämisen hankkeissa sekä tutkimus-, markkinointi, talous- ja hallintotehtävissä.

Energisyyttä ja vastuullisuutta

Meillä työtä tehdään energisellä asenteella ja itsenäisellä otteella. Osaamisen kehittämiseen panostamme mm. koulutukseen ja kehittymiseen keskittyvän Psycon Academyn kautta.

Asiakkaat ovat meille voimavara, jota vaalimme kaikessa tekemisessämme. Saamme tehdä päivittäin työtä erilaisten organisaatioiden parissa suomalaisen työelämän näköalapaikalla. Asiakaslähtöisyys ja laadukkaan palvelun tuottaminen ovatkin toimintamme kulmakiviä. Alan kehitysnäkymien jatkuva seuraaminen ja useat kehityshankkeet pitävät meidät vireessä.

Kaikki psyconlaiset hallituksen jäsenistä ja osakkaista lähtien ovat mukana arjen työssä, ja jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja ottaa vastuuta oman työnsä sisällöstä nyt ja tulevaisuudessa.

Psycon on ollut vuodesta 2010 mukana WWF:n Green Office –verkostossa, ja toimiston ympäristökuormituksen vähentäminen näkyy toimistojemme arjessa monin tavoin. Osallistumme vuosittain myös useisiin hyväntekeväisyyskampanjoihin.

Parasta Psyconilla

Meillä parasta on osaava ja mukava työyhteisö, omaehtoinen ja palkitseva työ, joustavat työskentelytavat ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä asiakkaat.

Näin työtään kuvailevat psyconlaiset Satu, Rauna, Roope, Mikael ja Anita:

"Mun työssä parasta on tämä porukka, kenen kanssa työtä tehdään, ja se, että työ on tosi monipuolista."

"Parasta tässä työssä on se, että saan tavata erittäin mielenkiintoisia ihmisiä ja kiinnostavia asiakasorganisaatioita."

 "Työn sisältö ja oman työn muotoileminen omien mielenkiinnon kohteiden mukaan on parasta työssäni."

"Työ Psyconilla on riittävän monipuolista ja muuttuvaa, ei ehdi kyllästyä."

"Kollegat luovat meillä tosi hyvän työyhteisön."