Asiantuntijamme ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on syvällinen ymmärrys johtamis- ja työkäyttäytymisestä.

Kokonaisvaltaiset ratkaisut asiakasta kuunnellen

Työ- ja johtamiskäyttäytymisen sekä modernin rekrytoinnin syvällinen osaaminen luovat toimintamme perustan. Laaja toisiaan tukevien palveluidemme valikoima takaa sopivat ratkaisut kaikkiin työelämän eri elinkaaren vaiheisiin. Jopa vuosikymmenten mittaiset asiakassuhteet kertovat luotettavista ja toimivista palveluistamme.

Henkilöarviointeja tekevät meillä vain laillistetut psykologit, joilla on myös vahvaa liiketoiminnallista ymmärrystä ja pitkäaikaista kokemusta erilaisten organisaatioiden tarpeista.

Johtamisen kehittämisen asiantuntijoidemme vahvuutena on erilaisten organisaatioiden johtamistuntemus sekä pitkän kokemuksen kerryttämä eri toimialojen ymmärrys.

Rekrytoinnin asiantuntijamme ovat kokeneita HR:n kumppaneita, jotka ymmärtävät modernin rekrytoinnin menetelmät, kanavat ja työnantajakuvaa tukevan viestinnän keinot.

Panostamme korkeaan laatuun ja asiantuntijoidemme osaamisen, menetelmien ja järjestelmien jatkuvaan kehittämiseen. Palvelujemme vaikuttavuutta ja osuvuutta mitataan säännöllisesti.

Yksilöllistä palvelua Suomessa ja ulkomailla

Yksilöllinen palvelu ja kumppanuus ovat asiakastyömme keskiössä. Nimetyn yhteyshenkilön kautta kaikki palvelumme ovat ulottuvillasi sujuvasti ja nopeasti.

Psycon on solminut yhteistyösopimuksia Itämeren eri puolilla toimivien HR-konsultointitoimistojen kanssa. Voit olla yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi myös ulkomaanpalveluissa.

Juuret vahvassa maaperässä

Psyconin historia on vaiheikas, ja se alkoi jo yli 60-vuotta sitten, täältä voit lukea tarinamme.

Yhteistyökumppaneitamme:

  • Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa Assessit
  • Liettuassa Primum Esse                
    Primum Esse