Tavoita tehtävääsi sopivat osaajat, jotka eivät seuraa aktiivisesti työpaikkailmoittelua!

Verkostohaulla (sourcing) tavoitamme myös ne henkilöt, jotka eivät aktiivisesti seuraa rekrytointimedioita.

Verkostohaussa etsimme tehtävään sopivia asiantuntijoita hyödyntäen sosiaalisen median verkostoja sekä kohderyhmästä riippuen myös yhteistyökumppaneidemme tietokantoja. Oikeiden osaajien löytämiseksi saatamme käydä läpi jopa satoja profiileja. 

Kartoittamastamme osaajajoukosta esittelemme työnantajalle tehtävään parhaiten sopivat osaajat. Verkostohakua voidaan tehdä ilmoitushaun rinnalla tai omana palvelunaan – suosittelemme näiden yhdistelmää käytettäväksi silloin, kun kyseessä on erityisen haasteellinen haku tai osaaja tulisi löytää mahdollisimman nopeasti. 


Perinteiseen suorahakuun (headhunting, direct search, executive search) verrattuna verkostohaku on kevyempi, nopeampi ja edullisempi vaihtoehto.

Parhaat osaajat eivät välttämättä ole aktiivisessa työnhaussa, ja uskomme siihen, että verkostohaun avulla tavoitamme osuvimmin myös työnhaussa passiiviset ja nykytilanteeseensa tyytyväiset huippuosaajat. Tästä syystä meillä ei ole käytössämme myöskään hakijapankkia.

Verkostohaku on kaikkea tätä

 

Verkostohakumme periaatteet:

  • Avoimuus: Viestimme selkeästi, mistä tehtävästä ja yrityksestä on kyse. Pidämme prosessin mahdollisimman avoimena ja läpinäkyvänä niin potentiaalisten hakijoiden kuin rekrytoivan yrityksen suuntaan.
  • Yksilön kohtaaminen: Takaamme jokaiselle kontaktoimallemme henkilölle mahdollisuuden keskustella tarkemmin tehtävästä. Jokaista potentiaalista hakijaa kohdellaan yksilönä, emmekä viesti pelkkien järjestelmien kautta. Tarjoamme aina mahdollisuuden keskustella, kysyä ja kertoa ja sen perusteella punnita halukkuuttaan lähteä mukaan keskustelemaan tehtävästä.
  • Aktiivisten verkostojen hyödyntäminen: Meillä ei ole käytössämme hakijapankkia, vaan haemme tehtäviin soveltuvia osaajia puhtaasti verkostojen kautta. Saamme tätä kautta tuoreimman tiedon potentiaalisista hakijoista, emmekä kierrätä samoja osaajia hausta toiseen.