Psyconin rekrytointipalvelut ovat apunasi yksittäisissä rekrytoinneissa tai laajemmissa rekrytoinnin hankkeissa.

Rekrytointikonsulttimme toimivat suunnittelijoina ja toteuttajina olipa kyseessä sitten yksittäinen rekrytointi tai laajempi rekrytointikampanja. Voimme ottaa vastuun koko projektin vetämisestä tai avustaa vain tarvittavissa rekrytoinnin vaiheissa. Lisäksi tuemme organisaatioita rekrytointiprosessien yhdenmukaistamisessa ja tehostamisessa. Meiltä saat myös luotettavat soveltuvuusarviointipalvelut tukemaan päätöksiäsi.

Rekrytoinnin kentällä tapahtuu paljon ja nopeasti. Uusien rekrytointimenetelmien, -medioiden ja  työkalujen valikoima kasvaa jatkuvasti. Meillä rekrytointipalveluissa katseet ovat tiiviisti kaikessa siinä, mitä alalla tapahtuu.

Tekemistämme ohjaavat viisi asiakaslupausta

  1. Vahva laatuajattelu: Tarjoamme positiivista työnantajakuvaa tukevan, laadukkaan ja myönteisen rekrytointikokemuksen jokaiselle hakijalle sekä rekrytoivalle esimiehelle​.​
  2. Yksilöllinen lähestymistapa: Jokainen rekrytointi on erilainen – huomioimme toteutuksessa toimialan, organisaation, tehtävänkuvan ja kohderyhmän ominaispiirteet. Meillä niin työnantaja kuin työnhakijakin asioi aina ihmisen kanssa ja saa henkilökohtaista palvelua.​
  3. Avoimuus: Työnantajalla on aina pääsy kaikkiin hakemusdokumentteihin rekrytointijärjestelmässämme. Pidämme hakijat ajan tasalla haun etenemisestä läpi prosessin ja annamme heille palautetta.​
  4. Ripeä toiminta: Napakka aikataulu sitouttaa niin rekrytoivaa organisaatiota kuin potentiaalisia hakijoita.
  5. Aktiivinen viestintä ja markkinointi: Rekrytointipalveluiden parissa työskentelevät konsulttimme ovat paitsi johtamis- ja ihmiskäyttäytymisen myös rekrytointiviestinnän ja -markkinoinnin asiantuntijoita.​

Kaikki konsulttimme ovat rautaisia rekrytoinnin ammattilaisia. Soveltuvuusarvioinnit kärkiehdokkaille toteutetaan laillistettujen, henkilöarviointeihin erikoistuneiden psykologiemme toimesta.

Olemme erikoistuneet vaativien asiantuntija- ja esimiestehtävien sekä johtotason avainhenkilöiden rekrytointeihin.


Rekrytointipalvelut räätälöitynä sinulle

Toimimme asiakkaidemme kumppaneina ja aloitamme yhteistyön aina kattavalla tehtävä- ja organisaatioanalyysillä. Rekrytoinnin onnistuneessa läpiviennissä on monta vaihetta, jotka vaativat monipuolista asiantuntemusta:

  • rekrytoinnin vaiheiden suunnittelu ja aikataulutus sekä projektin johtaminen
  • rekrytointitarpeen määrittäminen nykytarpeet ja lähitulevaisuuden muutokset huomioiden
  • hakijakohderyhmän määrittäminen ja oikeiden rekrytointimedioiden valinta
  • kohdennetun rekrytointimarkkinoinnin suunnittelu tukemaan oikeiden osaajien houkuttelemista
  • hakuprosessin toteutus positiivista hakijakokemusta tukien.

Meiltä saat helposti käyttöösi resursseja ja työkaluja isojenkin hakemusmäärien nopeaan käsittelyyn. Hyödynnämme moderneja järjestelmiä ja teknologioita, jotka tekevät hakemusten käsittelystä ja vertailemisesta sujuvaa. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön muun muassa näppärän ja helppokäyttöisen rekrytointijärjestelmän sekä videohaastattelutyökalun.

Tavoitteenamme on suuren hakemusmäärän sijaan laadukkaiden hakemusten saaminen.

Rekrytointihaastatteluja toteutamme niin yksilö- kuin ryhmämuotoisina. Haastattelut voimme toteuttaa toimeksiantona tai yhteistyönä asiakkaan kanssa. Lisäksi sparraamme ja valmennamme rekrytoivia esimiehiä haastattelutilanteisiin. Haastatteluista seuloutuneille kärkiehdokkaille toteutamme psykologisen henkilöarvioinnin.

Noste-coaching erottaa kilpailijoista ja houkuttelee parhaat

Psyconin Noste on yksilölähtöinen, kompakti ja tavoitteellinen coaching-ohjelma, jolla tuetaan aloittavaa työntekijää uuden roolin haltuunotossa. Noste vahvistaa myös positiivista mielikuvaa työnantajasta ja vahvistaa sitoutumista. Erityisesti haastavissa rekrytoinneissa Nosteen yksilöllinen coaching-ohjelma voi olla tekijä, joka erottaa organisaatiosi positiivisesti muista toimijoista ja houkuttelee parhaita hakijoita.

Laadukkaalla ja asiakaslähtöisellä rekrytoinnilla sekä ajantasaisella ja säännönmukaisella hakijaviestinnällä tuemme mielekästä hakijakokemusta ja rakennamme positiivista työnantajakuvaa rekrytoinnin kaikissa vaiheissa.