Jobs-rekrytointijärjestelmä on moderni ja helppokäyttöinen työkalu rekrytoinnin sähköiseen hallintaan.

Modernit ja helppokäyttöiset järjestelmät lyhentävät rekrytointiin kuluvaa aikaa, helpottavat hakemusten vertailua ja mahdollistavat aktiivisen hakijaviestinnän. Jobs on meidän ja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta räätälöity rekrytointijärjestelmä, jonka muokattavat ominaisuudet taipuvat lukuisiin erilaisiin rekrytointitarpeisiin ja -tapoihin. Jobsiin integroitu videohaastattelutyökalu mahdollistaa hakijoiden haastattelun ja arvioinnin ajasta ja paikasta riippumatta.

Hakijaviestintä helpoksi

Työnhakijat kokevat puutteellisen hakijaviestinnän yhdeksi merkittävimmistä syistä huonoon hakijakokemukseen. Muutoin hyvin hoidettu rekrytointi karahtaa usein siihen, että hakijoita ei muisteta informoida riittävästi rekrytoinnin etenemisestä.

Jobs-rekrytointijärjestelmämme on moderni ja helppokäyttöinen työkalu rekrytoinnin sähköiseen hallintaan. Se mahdollistaa sujuvan työhakemusten hallinnoinnin ja vaivattoman hakijaviestinnän. Toimimme asiakkaamme puolesta hakijoiden tukena ja huolehdimme tarvittaessa myös siitä, että hakijat saavat ajantasaista tietoa rekrytoinnin etenemisestä.

Toimiva rekrytointijärjestelmä helpottaa hakemusten vertailua, lyhentää rekrytointiin kuluvaa aikaa ja tukee positiivisen hakijakokemuksen syntyä.

Jobs toimii hyvin niin yksittäisissä rekrytoinneissa, jatkuvissa hauissa kuin organisaation sisäisissäkin hauissa. Panostamme Jobsin jatkuvaan kehittämiseen, ja annamme kehittämistyössä ison painoarvon asiakaspalautteille.  

Videohaastattelulla enemmän irti

Jobsiin integroitu videohaastattelutyökalu mahdollistaa hakijoiden haastattelun ja arvioinnin ajasta ja paikasta riippumatta. Videohaastattelu toimii erinomaisena työkaluna muun muassa silloin, kun

  • haluat tavata kasvokkain vain kärkihakijat ja korvata yhden haastattelukierroksen kevyemmällä vaihtoehdolla
  • haluat jo hakuvaiheessa arvioida hakijan myynti-, markkinointi- ja esiintymistaitoja
  • sinulla on suuri määrä potentiaalisia hakijoita ja tarvitset lisätietoa hakemusten karsimisen ja päätöstesi tueksi
  • hakijat ovat maantieteellisesti hajallaan.

Kaikki hakijoiden tiedot hakudokumenteista videoihin tallentuvat saman järjestelmän alle, mikä helpottaa käytännön työtä ja hakijoiden vertailua. Tarvittaessa videohaastattelutyökalu toimii myös itsenäisenä työkaluna.

Homma hoituu ilman IT-gurun taitoja

Niin työnantajan kuin työnhakijankin näkökulmasta Jobs on erittäin helppokäyttöinen. Järjestelmä ei vaadi asennuksia ja on käyttöönottovalmis välittömästi. Se takaa tietoturvallisen ja ammattimaisen tavan hoitaa ja hallinnoida rekrytointia. Jobs tukee suomen ja englannin kieltä.

Haluatko kokeilla Jobsia seuraavassa rekrytoinnissasi? Ota yhteyttä!

Powered by

Psycon rekrytointijärjestelmä