Oikeiden osaajien löytäminen ei ole tuurista kiinni: onnistuneen rekrytoinnin takana on aina ammattilainen. Ammattitaitoisesti toteutettu rekrytointi houkuttelee oikeat osaajat ja vahvistaa organisaation osaamista. Yhtä lailla se rakentaa myönteistä työnantajakuvaa ja auttaa erottumaan positiivisesti työnantajamarkkinoilla. Oikein kohdennettu rekrytointistrategia ja siihen pohjaavat rekrytointikäytännöt luovat edellytykset menestyvälle liiketoiminnalle.

Tarjoamme ratkaisuja työnantajamarkkinoilla asemoitumiseen ja kumppanuutta rekrytointitarpeisiisi.

Jokainen rekrytointi on erilainen

Paras tulos saavutetaan, kun toteutuksessa huomioidaan toimialan, organisaation, tehtävänkuvan ja kohderyhmän ominaispiirteet. Rekrytointikonsulteillamme on käytännön kokemusta monenlaisten rekrytointihaasteiden ratkaisemisesta vuosien ajalta. He tuntevat erilaisten rekrytointitapojen, hakijakohderyhmien ja rekrytointimarkkinoinnin tarjoamat haasteet ja mahdollisuudet.

Laadukkaasti toteutettu rekrytointi maksaa muutaman kuukausipalkan verran, virherekrytoinnin kustannukset ovat moninkertaiset.

Rekrytoinnit hoituvat kanssamme rivakasti – napakka aikataulu sitouttaa niin rekrytoivaa organisaatiota kuin potentiaalisia osaajia. Panostamme hakijoiden kohtaamiseen ja kuuntelemiseen sekä aktiiviseen hakijaviestintään. Rekrytointikonsulttimme ovat paitsi johtamis- ja työkäyttäytymisen, myös rekrytointiviestinnän ja -markkinoinnin asiantuntijoita. 

Rekrytoinnissa laatu korvaa määrän

Rekrytointejamme ohjaa ennen muuta vahva laatuajattelu. Perinteisesti rekrytoinnin laatu kiteytyy valittavaan hakijaan: hänen on kyettävä tuomaan organisaatioon lisäarvoa osaamisensa ja muiden ominaisuuksiensa puitteissa. Luotettavat henkilöarviointipalvelumme tuottavat arvokasta tietoa rekrytointipäätösten tueksi. Kauttamme koko ammattilaistemme verkosto on helposti käytettävissäsi.

Rekrytointikonsultti kumppaninasi

Valmiiksi määritettyjen palveluiden sijaan tarjoamme ratkaisuja. Joskus ratkaisuksi riittää yksittäisen tehtävänkuvan uudelleenmäärittely, joskus paras ratkaisu on tehostaa ja yhdenmukaistaa koko organisaation rekrytointikäytänteitä. Oikean ratkaisun löytäminen edellyttää kuuntelemista ja tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa. Meille on tärkeää oppia aidosti ymmärtämään asiakkaidemme bisnestä ja toimintaympäristöä, jotta voimme tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja. Emme ole vain toteuttajia, vaan meidän tehtävämme on kuunnella, haastaa ja tuoda vaihtoehtoja ongelman ratkaisemiseksi.

Psyconilla ymmärrettiin keskustelujemme perusteella, minkälaista henkilöä olemme etsimässä, vaikka emme sitä itse osanneet selkeästi ilmaista.

Ymmärrämme, että ulkopuolisen resurssin mukaanotto on aina investointi. Siksi asiakkaan tyytyväisyys on meille olennaisen tärkeää, ja haluamme asiakkaan saavan rahoilleen vastinetta.