Johtamisvainu on esimiesvalmennus, joka auttaa sinua saamaan paremman vainun esimiesroolissa kehittymiseen ja tilannetietoiseen johtamiseen. Valmennuksessamme sinä olet pääosassa.

Asiantuntijatyön johtaminen on yhä enemmän yhteisölaji, jossa itsen ja kulttuurin ymmärrys on onnistumisen ehdoton edellytys.

Mitä paremmin tunnet itsesi ja toimintaympäristösi, sitä paremmin onnistut esimiehenä – itsetuntemuksen merkitys hyvän johtajan ominaisuutena on tutkittua totta. Valmennuksessamme kasvatat ymmärrystäsi itsestäsi esimiehenä, ja opit valjastamaan vahvuutesi johtamistyösi tukipilareiksi. Opit ymmärtämään työkäyttäytymisen psykologista puolta, ja kehityt tämän ymmärryksen avulla paremmaksi vaikuttajaksi, haastavien vuorovaikutustilanteiden ratkaisijaksi sekä löydät tasapainon omien moninaisten rooliesi välille.

Johtamisvainussa keskitytään ihmisten johtamiseen

Psyconin asiantuntijatyötä johtaville esimiehille suunnattu valmennuskokonaisuus ei ole tavanomainen esimieskoulutus. Emme sotkeudu syvällisesti työsuhdeoikeuden koukeroihin, vaan keskitymme ihmisten johtamiseen, motivaation tukemiseen ja vaikuttamisen keinoihin. Valmennamme vuosittain satoja esimiehiä hyvinkin erilaisissa organisaatioissa – Johtamisvainu-valmennukseen olemme koonneet näiden kokemustemme kautta juuri nyt esimiestyössä keskeisiksi, innostaviksi ja hyödyllisiksi nousseet aihepiirit. Autamme sinua löytämään välineitä esimiesroolissa kehittymiseen ja tilannetietoiseen johtamiseen. Valmennuksessamme sinä olet pääosassa.

Parempi vainu itsestäsi

Valmennuksemme päätyttyä olet tietoisempi omista vahvuuksistasi esimiehenä ja opit hyödyntämään niitä johtamistyössäsi. Ymmärrät paremmin työkäyttäytymisen olemusta, ja sitä kautta saat työkaluja toimia vaikuttajana vaativissa vuorovaikutustilanteissa.

Avullamme hahmotat omat vahvuutesi ja kehityspolkusi. Valmennukseemme sisältyy mm.
360-työyhteisöpalaute , Psyconin Leader-johtajuustyylimittaus sekä henkilökohtainen coaching, jotka tukevat omien vahvuusalueidesi henkilökohtaisessa pohdinnassa oman työsi kannalta olennaiseen keskittyen.

Pääset jakamaan valmennuksen aikana kokemuksia ja käytäntöjä muiden esimiesten vertaisryhmässä, ja samalla luot itsellesi verkoston, jossa voitte jatkaa sparrailua myös myöhemmin.

 

 

 

Kokeneet asiantuntijat luotsaavat ryhmää

Valmentajina toimivat kokeneet johtamisen kehittäjämme, jotka arkityössään coachaavat päivittäin eri alojen esimiehiä ja johtoa. Heillä on vahvaa kokemukseen pohjautuvaa tietoa siitä, millaisia ovat menestyneet johtajat ja mistä elementeistä hyvä johtaminen koostuu. Hyvällä esimiehellä on kyky havainnoida ihmisten käytöstä ja johtaa erilaisia yksilöitä heitä motivoivilla keinoilla. Valmennuksessa hyödynnämme paljon käytännön työkaluja, vinkkejä ja harjoitteita.

Annastiina Mäki Johtamisvainu kk

Annastiina Mäki  
Johtava konsultti, johtamisen kehittäminen 
Filosofian tohtori (johtaminen), kasvatustieteen lisensiaatti  


Annastiina sparraa ja tutkii työkseen erilaisia organisaatioita sekä coachaa johtajia erityisesti asiantuntijaorganisaatiossa. Johtajuuskulttuurin kehittämisestä väitellyt Annastiina on innostava valmentaja, joka auttaa analysoimaan oman johtamistyön onnistumisen edellytyksiä ja  löytämään toimivimmat johtamistavat.

Lauri Luoto Johtamisvainu

Lauri Luoto  
Toimitusjohtaja, valmentaja  
Kasvatustieteen maisteri  

Lauri on paitsi Psyconin toimitusjohtaja myös valmentaja ja organisaation erilaisten muutostilanteiden vahva osaaja.  Lauri katsoo johtamista etenkin liiketoiminnan kasvun näkökulmasta. Hän on kiinnostunut siitä, miten kasvua saadaan aikaan hyödyntämällä henkilöstön vahvuuksia ja osallisuutta. Lauri on kuunteleva ja rauhallinen valmentaja, joka osaa kääntää katseesi myös oman näkökulmasi ulkopuolelle.  

Anita Johtamisvainu

Anita Rintala-Rasmus  
Senior Advisor, henkilöarviointi- ja kehittämiskonsultti  
PsL, laillistettu psykologi, työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi
 

Anita on pitkän linjan konkari, joka on työskennellyt erilaisten organisaatioiden parissa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.  Anitan työtä värittää syvällinen paneutuminen asiakkaan tilanteisiin ja aito ihmisten kohtaaminen. Anita on todella lämmin valmentaja, ja hän saa läsnäolollaan hankaliltakin 
tuntuvat haasteet kirkastumaan selkeäksi toimintasuunnitelmaksi.    

Kenelle?

Valmennus on suunnattu sinulle, joka toimit esimiestehtävissä ja johdat asiantuntijoita työssäsi. Olet motivoitunut oppimaan itsestäsi lisää, ja haluat kehittyä esimiehenä entistä paremmaksi. Valmennuksessamme opit lisää itsestäsi ja tuloksiin johtavasta esimiestyöstä. Saat tietoa ihmisen psykologisten tekijöiden merkityksestä käyttäytymisessä, vaikuttamisessa ja luottamuksen rakentamisessa.

Missä ja milloin?

Valmennus sisältää kolme lähivalmennuspäivää, jotka pidetään Helsingissä. Lisäksi tehdään itsenäisiä välitehtäviä, ja pääset tekemään Psyconin Leader-johtajuustyylimittauksen sekä 360-arvioinnin, ja saat henkilökohtaisen coachingin tapaamisen tuloksista.

Aika: Valmennuspäivät keväällä 2020: 1.4., 27.5. ja 2.9. Lisäksi Psycon Leader, 360-arviointi sekä välitehtäviä. Kesto yhteensä noin 5 työpäivää 1.4.-2.9. välisellä ajanjaksolla.
Paikka: Inspiroivat ja mukavat koulutustilat Sofia Future Farmin tiloissa Helsingin Senaatintorilla.
Hinta: Valmennuskokonaisuuden hinta 2 400 euroa/hlö +  alv 24 %. Valmennuksen lasku erääntyy ennen valmennusjakson alkua.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu valmennukseen tästä. Paikkoja on rajoitetusti.

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautunut ei pääse osallistumaan valmennukseen, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan vähemmän kuin kaksi viikkoa ennen valmennuksen alkua, veloitamme 50 % hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jättää kokonaan saapumatta, veloitamme koko hinnan. Pidätämme oikeuden puhujamuutoksiin ja tilaisuuden perumiseen, mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.

Johtamisvainu aikataulukuva

 

Jäikö joku asia kertomatta? Kysy lisää!

Reetta Kiukainen, reetta.kiukainen@psycon.com