Hyvin hoidettu työsuhteen päättäminen nopeuttaa uudelleensijoittumista ja vahvistaa vastuullista yrityskuvaa.

Vastuullisuutta työsuhteen päätekohdassa

Sopeuttamistoimet ja irtisanomistilanteet ovat niin organisaatiolle kuin työntekijöillekin haastavia tilanteita. Vastuunsa tunteva työnantaja huolehtii työntekijöistään myös työsuhteen päätekohdassa. Outplacement-palvelumme tuovat organisaation jättäville työntekijöille konkreettista ja toimivaa apua oman uran tulevan suunnan pohdintaan, voimavarojen suuntaamiseen ja uudelleensijoittumiseen.

Palvelun hyödyt heijastuvat myös organisaatioon jäävän henkilöstön sitoutumiseen. Laadukkaasti hoidettu exit-prosessi vahvistaa yrityskuvaa ja ehkäisee ei-toivottua vaihtuvuutta.

Työmarkkinoiden monipuolisin osaaminen käytössäsi

Outplacement-palvelumme perustuu aina yksilöllisesti räätälöityyn valmennuskokonaisuuteen. Ammattilaistemme kaarti psykologeista sertifioituihin coacheihin on valmennettavan käytettävissä.

Meiltä löytyvät saman katon alta myös rekrytoinnin ammattilaiset, joilta saa apua konkreettiseen työnhakuun ja työnhaun välineisiin liittyvissä asioissa. Henkilöarviointeihin erikoistuneet psykologit auttavat hahmottamaan omia vahvuuksia ja työuran kannalta olennaisia motivaatiotekijöitä, resursseja ja taipumuksia.

Valmennuksen sisältö räätälöidään aina tapauskohtaisesti. Se voi sisältää esimerkiksi seuraavia kokonaisuuksia:

  • omien ammatillisten tavoitteiden kirkastaminen
  • omien osaamisalueiden, vahvuuksien ja kehitystarpeiden tunnistaminen
  • oman osaamisen viestiminen ymmärrettävästi työhaastatteluissa ja työnhaun kanavissa
  • työnhakuun liittyvien dokumenttien päivittäminen
  • työnhakukanavien, mm. sosiaalisen median hyödyntäminen
  • yksilöllisen uudelleensijoittumissuunnitelman laatiminen ja seuranta.

Helppo toteutus ja selkeä hinnoittelu

Olemme halunneet tehdä palvelun hankinnan helpoksi. Outplacement-palvelumme sisältö on kattava ja ajanmukainen mutta yksilöllisesti muotoiltavissa. Hinnoittelumme on selkeä, ja irtisanotun työntekijän mahdollisuudet vaikuttaa sisältöön säilyvät joustavina.

Psycon uravalmennus