"70 % uusista johtajista kokee uuteen työkulttuuriin ja sen normeihin sopeutumisessa vaikeuksia."*​
Psycon Noste

Psycon Noste -palveluilla tuet uutta avainhenkilöäsi roolin haltuunotossa ja varmistat, että henkilön täysi potentiaali on organisaatiosi käytössä heti alusta alkaen.

Noste nopeuttaa roolin haltuunottoa ja tukee rekrytoinneissa

Noste auttaa uudessa roolissa aloittavan avainhenkilösi yrityskulttuuriin ja toimintatapoihin sopeutumisessa. Noste on yksilölähtöinen mutta kompakti ja tavoitteellinen coaching-ohjelma, jolla tuetaan aloittavaa työntekijää uuden roolin haltuunotossa. Noste vahvistaa myös positiivista mielikuvaa työnantajasta ja vahvistaa sitoutumista. Erityisesti haastavissa rekrytoinneissa Nosteen yksilöllinen coaching-ohjelma voi olla tekijä, joka erottaa organisaatiosi positiivisesti muista toimijoista ja houkuttelee parhaita hakijoita.

Nosteen avulla hyödynnät psykologisen henkilöarvioinnin tuloksia tehokkaasti ja tuet henkilön vahvuuksien hyödyntämisessä. Noste-palveluita voit käyttää myös ilman henkilöarviointia erillisenä roolin haltuunoton tukena esimerkiksi yritysjärjestelytilanteissa, osana seuraajasuunnittelua sekä tukemassa strategisia muutoshankkeita. 

 

  • Nostaa esiin avainhenkilön omat vahvuudet.​
  • Yksilöllinen, avainhenkilön kehitystarpeisiin kohdennettu.​
  • Kompakti ja selkeä coaching-ohjelma.

Noste soveltuu erilaisiin tarpeisiin

Nosteesta on valittavana kaksi eri mittaista ohjelmaa. Selkeät sisällöt ja kiinteä hinta helpottavat palvelun käyttöönottoa. 

Ohjelmat pitävät sisällään coaching-tapaamisia, räätälöityjä harjoituksia työympäristössä sekä onnistumisen arviointia. Esimiehellä on mahdollisuus osallistua haluamassaan laajuudessa henkilön ohjelmaan ja tulosten arviointiin. 

Noste 100

Kolmen kuukauden mittainen henkilökohtainen coaching-jakso, jossa tavoitteena on uuden roolin tehokas haltuunotto.

Noste 200

Kuuden kuukauden mittainen henkilökohtainen coaching-jakso, jossa uuden roolin tehokkaan haltuunoton lisäksi painotetaan henkilön omien vahvuuksien hyödyntämistä kyseisessä tehtävässä. Noste 200 -kokonaisuuteen kuuluu mm. 360-arviointi.

Psyconin coachit

Kaikki coachimme ovat johtamisen ja työkäyttäytymisen kokeneita asiantuntijoita. Coacheillamme on aina coach-, työnohjaaja- tai psykoterapeuttipätevyys​. 

Kiinnostuitko?

Asiakkaamme saavat palvelun käyttöönsä ottamalla yhteyttä tuttuun Psyconin yhteyshenkilöönsä.  Sinua auttavat mielellään myös Noste-asiantuntijamme Annastiina ja Pauliina.

Annastiina Mäki

Annastiina (FT) on kokenut johdon coach ja organisaatiokulttuureihin laajasti perehtynyt kehittäjä. Hänen kanssaan voit keskustella Noste-konseptin sisältöön ja hyödyntämiseen liittyvistä asioista. Ota yhteyttä Annastiinaan sähköpostilla tai puhelimitse 020 710 1252.

* Harvard Business Review 2017: Egon Zehnder, survey of 588 executives​

Lue lisää coachingista

 

 

Johtamisvainu

Johtamisvainu

on esimiesvalmennus, joka auttaa sinua saamaan paremman vainun esimiesroolissa kehittymiseen ja tilannetietoiseen johtamiseen. Lue lisää.