Työntekijäkokemus on yritykselle kilpailuetu 23.4.2019 Laura Nissilä Tulevaisuudessa työntekijäkokemus ratkaisee sen, kuka voittaa kilpailun osaajista.
Rekrytoija, vältä haastattelun sudenkuopat! 19.3.2018 Onnistuneen ja positiivista hakijakokemusta tukevan rekrytointihaastattelun läpivienti vaatii kokemusta ja valmistautumista myös haastattelijalta.
Onnistuneen hakijakokemuksen kuusi käskyä 3.1.2018 Milla Kansonen Rekrytoinnin laatua ei voi arvioida enää ainoastaan palkkaavan organisaation näkökulmasta: yhtä lailla rekrytoinnin laatua määrittää hakijan näkökulma eli hakijakokemuksen onnistuminen.
Maine rakennettavana nollabudjetilla 14.11.2017 Vaikka budjettitaulukon rivistöstä ei löydy työnantajakuvan kehittämiselle omaa riviä, ei kannata heittää hanskoja tiskiin.
Rekrytointi on koko organisaation juttu 23.10.2017 Mira Karilahti Rekrytointi on yhä enemmän ja enemmän verkostoitumista, ja se ulottaa lonkeronsa koko organisaatioon.
Työnantajakuva rakentuu arjen tekemisten kautta 16.10.2017 Hannes Snellmanin Jenni Ristiniemi työskentelee Employer Branding Specialistina. Vuosien varrelta on monta käytännön vinkkiä jaettavaksi muillekin.
Haastattelija, älä mokaa, muista hakijakokemus! 13.3.2017 Mira Karilahti ”Haastattelussa oli mukana koko hallitus, jolla ei ollut minkäänlaista työnjakoa, eikä se ollut valinnut keskuudestaan haastattelun vetäjää. Haastattelulla ei ollut agendaa eikä rakennetta..."
Tuhat ja yksi hakijaa ̶ kuinka selviytyä massarekrytoinnista? 13.10.2016 Mira Karilahti Nyt on juuri oikea hetki kääntää katseet ensi kesään: mitä tarpeita meillä on kesätyöntekijöiden osalta ja ennen kaikkea kuinka hakuprosessi toteutetaan.
Työnhakijakin on liidi - inbound-markkinointi kohtaa rekrytoinnin 26.8.2016 Omatoiminen oppimiseni on viime aikoina keskittynyt inbound-markkinoinnin työkalujen ja menetelmien tutkailuun. Rekrytointimarkkinoinnissa tätä inbound-ajattelua kuitenkin hyödynnetään melko vähän.
Ei kiitos – rekrytointiviestinnän musta aukko 20.4.2016 Miksi rekrytointiprosessissa viestintä on tärkeää myös niiden suuntaan jotka putoavat pois prosessista? Miksi yritykselle on tärkeää muistaa sanoa myös ei kiitos?