Epämääräisen itseohjautuvuuden maailma 27.11.2018 Riikka Moisio Itseohjautuvuudesta puhutaan niin paljon, että pakko kai siitä on itsekin olla jotain mieltä. Tai ainakin osallistua keskusteluun.
Vinkkejä ura-askelten ottajille 20.4.2018 Intuitio ja unelmat voivat olla vahvoja suunnannäyttäjiä, mutta uuden ura-askeleen onnistumisen varmistamiseksi kannattaa selvittää omat toiveet ja odotukset työroolin suhteen perusteellisesti.
Totuus joulupukista ja muita illuusioita 15.1.2018 Rakentavan palautteen voi ajatella olevan lahja, joka opettaa uusia parempia temppuja ja pelastaa sinut seuraavassa tiukassa tilanteessa.
Miksi olemme surkeita ennustajia? 8.5.2017 Mikael Nederström Ennusteet esimerkiksi taloudessa ja politiikassa menevät useimmiten pieleen. Aika moni moka palautuu ihmisen vinoutuneeseen kykyyn käsitellä tietoa.
Oletko oma itsesi haastattelussa? 20.3.2017 Aina haastattelutilanne ei kuitenkaan toimi parhaalla mahdollisella tavalla, ja jännitys saattaa nostaa yllättäviä puolia itsestä esille.
Miksi itsensä pitäisi tuntea? 14.11.2016 Mikael Nederström Itsetuntemus on varsinainen klisee. Kaikki puhuvat siitä, mutta harva osaa perustella, miksi se on tärkeää. Tajusin itse sen kunnolla vasta siinä vaiheessa, kun viimeistelin väitöskirjaani.
Uuden vuoden lupaus 7.1.2016 Riikka Moisio Uuden vuoden alkajaisiksi on aina halua ja tarmoa tehdä lupauksia, jotka yleensä liittyvät parempaan ja terveellisempään elämään.
Esimiehen persoonallisuus ja alaisten hyvinvointi 21.1.2014 Esimiehen itsetuntemuksella ja erityisesti alaisten näkemysten huomioon ottamisella on tutkimuksen mukaan tärkeä merkitys alaisten työhyvinvoinnille.